comtekst - |- diensten- |- werkwijze- |- tarieven- |-opdrachtgevers- |-portfolio- |-contact

 


Vakbladen
Mari van Lieshout, de oprichter van Comtekst, heeft een journalistieke achtergrond. Nog steeds is de levering van doorwrochte artikelen voor vaktijdschriften een belangrijke activiteit. Met de journalistieke producties worden met name uitgevers van bladen in de vakgebieden bouwnijverheid  en installatietechniek bediend.


 

Persberichten
Redacties zitten vaak verlegen om onderwerpen, maar lang niet elk persbericht wekt de belangstelling van redacteuren. Het schrijven van persberichten is immers een aparte discipline. We kijken niet alleen als tekstschrijver naar uw boodschap, maar ook als journalist. We hebben per slot van rekening een journalistieke achtergrond en weten dus waaraan een goed persbericht moet voldoen.

 

 


Internet
De bezoeker van internetpagina’s scant de informatie. Hij beslist in enkele seconden of hij een site interessant vindt of niet. Of hij er kan vinden, wat hij zoekt. Daarom moeten webteksten bondig en helder zijn, met links naar de onderdelen die de lezer de moeite waard vindt. Less is more. Zeker wat websiteteksten betreft. Geen overkill aan informatie op uw website. Maar wel genoeg om de - potentiële - klant te boeien. Schrijven voor internet vergt een speciale vaardigheid. Comtekst beschikt daarover.

 

Folders en brochures
Met uw folder of brochure wilt u uw doelgroep met onderscheidende informatie bereiken. Vervolgens komen de vragen. Wat is de juiste manier? Weet u waar uw klant kennis van wil nemen, kent u zijn taal? Moet het zakelijk zijn of down-to-earth? Kort en bondig of juist diepgaand en specifiek? Wil hij aangesproken worden met u, jij..?
Een brochure of folder vraagt een flinke investering. Comtekst zorgt dat het eindproduct uw tijd, energie en geld waard is.

Nieuwsbrieven
Nieuwsbrieven, digitaal of gedrukt, zijn het medium voor interne en externe communicatie. Comtekst verzorgt voor diverse organisaties en bedrijven de complete productie van  nieuwsbrieven. Wij zorgen niet alleen voor de inhoud, maar ook de fotografie en vormgeving.

Jubileumuitgaven
Comtekst is een ideale partner voor het samenstellen en schrijven van jubileumboeken voor jarige organisaties. De totstandkoming van dergelijke producties vraagt veel onderzoek, interviewvaardigheden, creativiteit én doorzettingsvermogen. En laat dit nou juist de onderscheidende kwaliteiten van Comtekst zijn.

 

Advertenties
Een goede advertentie prikkelt de lezer in een oogopslag. Originaliteit is dan ook van doorslaggevend belang in het bereiken van de doelgroep. Waarom onze advertenties zo onderscheidend zijn? Omdat ze rekening houden met lezersverwachtingen maar toch verrassen.

 

Eindredactie
Veel lezers zijn erg gevoelig voor taalfouten. Voor velen kan een tenenkrommende taal- of stijlfout reden zijn om aan uw professionaliteit te twijfelen. Comtekst corrigeert voor derden zorgvuldig op spelling, interpunctie en stijl. Van korte mailings naar uw relaties tot complete manuscripten. En we grijpen alleen in als het echt nodig is. Nooit verliezen we de stijl en de wensen van de oorspronkelijke schrijver uit het oog.

 

copyright © comtekst • design studio klein geluk